Корпоративна отговорност

Sofia Evening Run

PwC България взе участие в корпоративна щафета, която беше част от Sofia Evening Run 2013, благотворително събитие, организирано от Клуб Бегач.

Инициативата се проведе в София в неделя, 27 октомври 2013 г., когато повече от 750 души пробягаха 5, 10 или 20 км в подкрепа на каузата на "Национална мрежа за децата", българска неправителствена мрежа от 115 водещи организации с нестопанска цел, работещи с деца и семейства.

Щастливи сме, че офисът на PwC България беше представен от колеги от всички наши отдели и бихме искали да ги поздравим и да благодарим както на тези, които участваха, така и на колегите, които дойдоха да подкрепят нашия отбор! С участието си в събитието те помогнаха на деца в приемни семейства.

Вечер на добродетелите

На 10-ти октомври Пол Тобин, Съдружник „Данъчни услуги“ в PwC България, взе участие във вълнуващото благотворително събитие „Вечер на добродетелите 2013“. Събитието се състоя под патронажа на посланика на Великобритания Джонатан Алън и беше посветено на децата в неравностойно положение. Пол подкрепи каузата на фондация „За нашите деца“ като прие да бъде Танцуващ благодеятел по време на събитието. Той беше един от шестимата представители на бизнеса и обществения живот в България, които представиха предварително подготвени танцови изпълнения. Танците бяха оценявани от гостите на събитието не чрез точки, а чрез даряване на средства, като по този начин изразиха и своята съпричастност към каузата.

Свържете се с нас

Велина Йосифова

Маркетинг Мениджър

Тел.: +[359] (2) 9355 200

Следвайте ни в социалните мрежи