Дамите в PwC и техните вдъхновяващи истории

Нашият подход

В PwC уважаваме и ценим различията. Знаем, че създаваме
най-голяма стойност за нашите клиенти, колегите ни и обществото, когато хора с различни гледни точки и житейски опит работят заедно.

Вярваме, че постигането на равенство между половете днес е част от пътя към устойчиво развитие.

Чрез глобалната ни стратегия за приобщаване и многообразие (Inclusion & Diversity) насърчаваме приобщаването сред служителите, като ги развиваме и мотивираме да приемат различните. В PwC разглеждаме всички наши дейности през призмата на Inclusion & Diversity, вкл. нашия подход към климатичните промени.

women laying in her bed, using a laptop
jock nunan partner

Нашата цел е жените да бъдат равноправни участници в изпълнението на мисията ни – изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни проблеми. Вярваме, че увеличаването на броя на дамите в индустрията съществено ще допринесе за многообразието в сектора и ще помогне да вдъхновим следващите поколения. Фокусираме се върху създаването на приобщаваща среда, в която жените и мъжете могат да работят в сплотен екип и да се развиват. Предлагаме различни кариерни възможности както за току-що завършили, така и за опитни служители, които да продължат кариерата си при нас. Когато работим заедно и се подкрепяме, вдъхновяваме служителите ни да достигнат пълния си потенциал.

Джок Нюнан, Управляващ съдружник, PwC Югоизточна Европа, Ръководител Одит услуги, PwC България
Young woman sitting at table at home wearing a headset

Подкрепяме и насърчаваме жените

Равенството между половете е наш основен фокус. В PwC даваме възможност на жените да се развиват в личностен и професионален план и да достигнат пълния си потенциал. Това включва по-голямо представителство на жените при работните позиции на експертно ниво. В работната сила в световен мащаб делът на жените е равен на този на мъжете, като жените са повече що се отнася до началните позиции.

Вдъхновяващите истории на дамите от PwC

В основата на успехите на PwC стоят служителите ни. 

Поканихме дамите от нашия екип да споделят своите истории – какво означава да работят в компанията, какъв е кариерният им път, неочакваните предизвикателства, с които се справят в постоянно променящата се бизнес среда, и какво ги мотивира най-силно.

 

 

Smiling businesswoman explaining adhesive notes stuck on glass wall in meeting
Следвайте ни в социалните мрежи